top of page

Have 83

Vurdering:
336.313,35 kr
Salgspris:
336.313,35 kr
Kontakt:
28 56 51 46
Står du/I og mangler et frirum, mens du stadig er tæt på Centrum og City Syd?

Så har vi kolonihavehuset til dig! Med 5,5 km til Centrum, som tager 20 min på cykel langs diverse stier. Samt 3 km til City Syd, som tager 12 min på cykel. 


Vores kolonihave ligger i Haveforening Engen nr. 83, helt nede ved Østerådalen. 

Huset er opført i 2020, hvor der er tænkt over detaljen med fx bindingsværksbjælker i køkken/alrum/stuen (bjælkerne er fra Nibe Bank’s gamle lokaler). Husets 44 m2 rummer et køkken/alrum/stue med teaktræ spisebord med hollænderudtræk, samt 6 Farstrup spisebordsstole. I køkkenet er der alle de redskaber man skal bruge for at man kan nyde tiden i kolonihaven - service, kopper, gryder/pander, skåle, stempelkande og diverse redskaber. Derudover er der også en 3 personers sofa og sofabord.


I soveværelset er der en dobbeltseng, hvor der også er mulighed for at sætte en lille kommode til opbevaring. 


På badeværelset er der et teaktræ kommode, der er lavet om til badeværelsesmøbel. Et træk-og-slip toilet, og en bruseniche hvor der er tilkoblet varmtvandsbeholder. 

I teknikrummet er der på endevæggen mulighed for opbevaring af diverse, eltavlen er sat op i teknikrummet, og varmtvandsbeholderen som forsyner badeværelse og køkken med varmt vand er også i teknikrummet. 


Udenfor er der en træterrasse på 23 m2 der vender på sydvest, som er opført i 2021, hvor der er mulighed for at bygge en overdækning. Herudover er der en sildebensterrasse bagerst i haven hvor man kan nyde morgenkaffen/théen i morgensolen, denne er opført i 2021. 

Der er anlagt dræn i både for- og baghave, så haven ikke er fyldt med vand ifm. massive regnbyger. 

Der er i 2024 opført udendørsbelysning langs stien ind til huset. 


Herudover er der højbede i baghaven - højbedene er lavet af pallerammer, hvor der står 2 rækker med 3 pallerammer i forlængelse af hinanden. I højbedene er der 2 slags jordbærsorter, en der modner tidligt på sæsonen, samt en som modner i højsommeren. Herudover findes der purløg, rabarber, hindbær og brombær.


Desuden er der både trampolin og sandkasse i baghaven. 

Der er fortsat rig mulighed for at sætte sit eget præg på haven. 

Skur på 4,5 m2 med diverse redskaber. 


Kort om kolonihaven:

- Husets fundament er hævet over grundniveau

- El er indført i 2022

- Fuldt isoleret gulv, vægge og loft

- Dræn anlagt i 2018


Vurdering: 336.313,35 kr

Salgspris: Kun seriøse bud (skambud frabedes)


Kontakt: Steffen tlf.nr.: 28565146

bottom of page