top of page
hero3.jpg

Om

Havekøb

Bopæl

Har du bopæl i Aalborg Kommune, og ønsker at købe en have i Haveselskabet Engen, bedes du henvende dig i kontortiden, hvor du vil blive skrevet på haveforeningens venteliste.

 

På vores hjemmeside og på opslagstavlerne ved indkørslen og fælleshuset kan du se de haver der pt. er til salg. Du er velkommen til selv at kontakte sælger for at besigtige huset, men selve salg og kontraktunderskrivning foregår sammen med formand eller kassereren.

 

Pris

En have/hus koster fra ca. 2.000,- kr. – ca. 100.000,- kr. de fleste uden indlagt el. Prisen afhænger af bebyggelsens alder, størrelse og materialevalg.

Optagelsesgebyr

En betingelse for at kunne købe en have er at man er medlem. Der betales derfor et optagelsesgebyr på kr. 1.000,-

 

Depositum

Pr. 26.02.07 skal alle nye medlemmer betale et beløb på kr. 1.000,- i depositum. I tilfælde af at en lejer ikke vedligeholder sin have og evt. bliver opsagt, vil pengene blive brugt til at udbedre misligeholdelsen. Vælger man selv at sige sit lejemål op og haven er i orden, vil pengene naturligvis blive tilbagebetalt.

 

Kontingent

Der betales kontingent 2 gange årligt, marts og september. I marts måned opkræves der kontingent kr. 1000,- samt præmie til forsikring (minimun brandforsikring, der pr. marts 2017 er på kr. 400,-). I september måned opkræves der kontingent kr. 1000,- samt kr. 300,- til vandrenovering.

bottom of page