top of page
  • Haveselskabet Engen

FODBOLDTURNERING

HF Engens aktivitetsudvalg har inviteret alle kolonihaveforeningerne i Aalborg Kommune til fodboldturnering, og Egnen skal selvfølgelig også stille med et hold. Det foregår den 17/8-2024 fra klokken 8:30 på Aalborg Changs baner – Provstejorden 15, 9000 Aalborg.


De første kampe fløjtes op klokken 9, og en kamp tager 2 x 15 minutter. Den sidste kamp vil være afviklet senest klokken 13. Et hold består af 7 personer på banen + udskiftere. Det er valgfrit, om man vil spille med fodboldstøvler, benskinner og målmandshandsker.


Undervejs vil det være muligt at købe pølser med brød fra grill samt kage og drikkevarer. Vi håber, at nogle af jer vil hjælpe med at bage kage. Der vil være præmie til turneringens vinderhold.


Der vil ligeledes være en præmie til den haveforening som gør mest ud af cheerleading i form af eksempelvis bannere, udklædning og god stemning. Høj musik frabedes.


Seneste tilmelding er den 21/04-24, og er kun gyldig ved betaling af 35,- pr. person på MobilePay til 6513FG. Turneringen vil blive aflyst, hvis der er færre end 8 tilmeldte hold, hvorefter spillerne vil få deres penge refunderet.


Vi koordinerer holdet på Facebook: https://fb.me/e/1RCM5kZET


Venlig hilsen Aktivitetsudvalget, HS EngenInvitation, Engen intern
.pdf
Download PDF • 83KBComments


bottom of page